Ivan Mikić i Dražen Ponjević su prvaci Virovitičko-podravske županije u oranju i nastupit će na Prvenstvu Hrvatske koje će se 27. i 28. rujna održati u Velikoj Gorici

Date:

Ivan Mikić (ravnjaci) i Dražen Ponjević (premetnjaci) – prvaci su Virovitičko-podravske županije u oranju i nastupit će na Prvenstvu Hrvatske, koje će se 27. i 28. rujna, održati na parcelama Agronomskog fakulteta Zagreb – u Velikoj Gorici. Ove godine u Orešcu je nastupilo 11 natjecatelja, a nagrade najboljima, uručili su: pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ Bojan Mijok, načelnik Općine Suhopolje Goran Doležal i dekan Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Ivica Kisić.

Rezultati (ravnjaci): 1. Ivan Mikić (79,5 bodova), 2. Mateo Šimatić (52,5), 3. Dobrislav Babić (51), 4. Sandrino Čolak (49,5), 5. Filip Kecman Rađenović (41,5)

Rezultati (premetnjaci): 1. Dražen Ponjević (95,5), 2. Andreas Begovac (73,5), 3. Kristijan Čiček (72), 4. Filip Nađaković (62,5), 5. Goran Šebalj (57), 6. Marino Krapac (52,5).

Uz načelnika Općine Suhopolje Gorana Doležala, županijskog pročelnika za gospodarstvo i poljoprivredu Bojana Mijoka, predstavnika organizatora Siniše Hrgovića, ovom natjecanju su, između ostalih nazočili i načelnik Općine Sopje Berislav Androš i Općine Gradina, Josip Vučemilović-Jurić, a svojim dolaskom su podršku natjecateljima dali i zamjenik župana Marijo Klement i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević… Pokrovitelj natjecanja je bila Virovitičko-podravska županija. Organizatori su bili: Udruga orača Virovitičko-podravske županije, Općina Suhopolje i Ministarstvo poljoprivrede.

(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Vatra slavi 25. rođendan koncertom u Virovitici

Popularna hrvatska rock grupa Vatra proslavit će svoj 25....

„Pčele nas okružuju“: Povodom Svjetskog dana pčela u Virovitici će se održati dvodnevna radionica za osnovnoškolce

Povodom Svjetskog dana pčela, Tehnološko-inovacijski centar Virovitica u suorganizaciji...

Koncert duhovne glazbe Alana Hržice u Virovitici

Virovitica će u subotu ugostiti poznatog izvođača moderne duhovne...