Vraća se legenda: Halid Bešlić nakon desetljeća ponovno u Virovitici

Date:

Halid Bešlić, legendarni bosanski folk pjevač, vraća se u Viroviticu nakon više od desetljeća. Ovaj koncert, koji će se održati u prostoru bivše vojarne 30. svibnja 2024., obećava biti poseban događaj za obožavatelje i ljubitelje njegove glazbe.

Bešlićeva karijera obilježena je brojnim hitovima i albumima, počevši od njegovog prvog singla “Grešnica” iz 1979. do albuma “Trebević” iz 2020. Osim poznatih pjesama, Halid je poznat i po svojoj otpornosti, preživjevši tešku prometnu nesreću​​. Očekuje se da će koncert u Virovitici biti jedinstvena prilika za ponovno doživljavanje nezaboravnih hitova ovog glazbenog velikana.

Bešlićeva sposobnost da svojom glazbom dotakne srca slušatelja, uz bogatu diskografiju koja svjedoči o njegovoj trajnoj popularnosti i važnosti na glazbenoj sceni, obećava koncert za pamćenje. Ovo će biti prilika za obožavatelje svih generacija da uživaju u živom izvođenju njegovih najvećih hitova, čime će se obilježiti i proslaviti njegova neizbrisiva ostavština u glazbi.

Ulaznice za koncert dostupne su preko sustava Entrio.hr ili na prodajnim mjestima u Virovitici, Pitomači i Slatini. Cijena ulaznica je 25,00 eura i VIP 40,00 eura.

Organizator koncerta je tartka Mega Event d.o.o.

Prodajna mjesta:

Virovitica – The Room, Mount Everest
Pitomača – EscooBar
Slatina – Fontana

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Vatra slavi 25. rođendan koncertom u Virovitici

Popularna hrvatska rock grupa Vatra proslavit će svoj 25....

„Pčele nas okružuju“: Povodom Svjetskog dana pčela u Virovitici će se održati dvodnevna radionica za osnovnoškolce

Povodom Svjetskog dana pčela, Tehnološko-inovacijski centar Virovitica u suorganizaciji...

Koncert duhovne glazbe Alana Hržice u Virovitici

Virovitica će u subotu ugostiti poznatog izvođača moderne duhovne...