Aleksandra Prijović progovorila o trudnoći

Date:

Regionalna glazbena senzacija Aleksandra Prijović nastavlja svoje putovanje s turnejom “Od istoka do zapada“, privlačeći masovnu pažnju gdje god se pojavi. Nedavno, Prijović je iznenadila javnost sasvim neočekivanom izjavom, dodavši još jedan sloj intrige oko njezine već zapanjujuće karijere.

Naime, na pitanje o drugoj trudnoći slavna pjevačica dala je iskren odgovor, a izjava Aleksandre Prijović raznježila je njene fanove.

Kada pitamo Akicu želi li brata ili sestru, on kaže brata, ali da mu samom to padne na pamet, ne – tvrdi pjevačica, a na pitanje bi li Aleksandar pristao dijeliti igračke, izjava Aleksandre Prijović nasmijala je sve. Pa vjerojatno, tko voli da dijeli igračke. U stvari, on voli da dijeli, ali kada nešto baš, baš voli i kada je hrana u pitanju, kad neko dođe u kuću i pita da li bi mu dao cijelu čokoladu, to neće. On hoće da podjeli sve što ima, ali neće dati sve – otkrila je kroz smijeh.

Inače, Aleksandru Prijović u narednom periodu očekuju još 3 koncerta u Rijeci, isto toliko u Varaždinu te jedan u Zadru.

www.radioportal.hr / M.Pavlić, Foto: instagram.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Vatra slavi 25. rođendan koncertom u Virovitici

Popularna hrvatska rock grupa Vatra proslavit će svoj 25....

„Pčele nas okružuju“: Povodom Svjetskog dana pčela u Virovitici će se održati dvodnevna radionica za osnovnoškolce

Povodom Svjetskog dana pčela, Tehnološko-inovacijski centar Virovitica u suorganizaciji...

Koncert duhovne glazbe Alana Hržice u Virovitici

Virovitica će u subotu ugostiti poznatog izvođača moderne duhovne...