GCC Kup – Prvi Hrvatski karting kup u Virovitici

Date:

Da je karting sport u Virovitici jedan od velikih pokretača društvenih djelatnosti dokazao je jučerašnji Gokart Cro Cup (GCC). Organizatori ovog kupa napominju kako je ovo prvi Hrvatski karting kup i kako ovakvom organizacijom natjecanja žele proširiti svijest o natjecateljskom dijelu karting sporta u hrvatskoj.

Na GCC kupu je sudjelovalo preko 50 vozača iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske koji su svojim sportski ali i moralnim vrijednostima podigli razinu kupa na međunarodni nivo.

Video – Medius Agency

Najzanimljivije klase natjecatelja su svakako BABY, MICRO i MINI kart, odnosno klase početnika koji će vrlo brzo biti profesionalni natjecatelji i kartingaši u ovom oktanskom sportu.

Ovo je svakako hvalevrijedan projekt koji će domaći karting scenu podići na vrlo visoku razinu i pokazati kako oktanski sportovi u Virovitici imaju svoje mjesto.

S obzirom na to da je GCC kup bodovan i kao Prvenstvo grada Virovitice, gradonačelnik grada Virovitice, Ivica Kirin, obraćanjem svim natjecateljima i uzvanicima otvorio je spomenuto natjecanje. U obraćanju, gradonačelnik je spomenuo nadolazeći projekt proširenja kapaciteta kartodroma Cobra Virovitica i izgradnju nove karting staze kao jedan od bitnih projekata za sport u gradu Virovitici.

Službeni rezultati GCC kupa bit će dostupni tijekom današnjeg dana na web stranici organizatora www.gokartcrocup.com.

www.radioportal.hr / foto: D.Ž., Grad Virovitica

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Vatra slavi 25. rođendan koncertom u Virovitici

Popularna hrvatska rock grupa Vatra proslavit će svoj 25....

„Pčele nas okružuju“: Povodom Svjetskog dana pčela u Virovitici će se održati dvodnevna radionica za osnovnoškolce

Povodom Svjetskog dana pčela, Tehnološko-inovacijski centar Virovitica u suorganizaciji...

Koncert duhovne glazbe Alana Hržice u Virovitici

Virovitica će u subotu ugostiti poznatog izvođača moderne duhovne...