Halid Bešlić oduševio Viroviticu

Date:

U četvrtak, 30. svibnja, Virovitica je imala priliku ugostiti jednog od najpoznatijih izvođača s ovih prostora, Halida Bešlića. Legendarni pjevač priredio je nezaboravnu večer svojim obožavateljima, okupivši mnogobrojnu publiku koja je uživala u njegovim bezvremenskim hitovima.

Koncert je održan na prostoru bivše vojarne, gdje su se od ranih večernjih sati počeli okupljati obožavatelji svih generacija. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i nestrpljenjem dok su svi čekali da Halid izađe na pozornicu. Kada je napokon stupio pred publiku, dočekan je gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Tijekom koncerta, Halid Bešlić je izveo svoje najveće hitove, uključujući “Miljacka,” “Romanija,” “Prvi poljubac,” i mnoge druge. Svaka pjesma bila je popraćena zborom publike koja je pjevala zajedno s njim, stvarajući nezaboravnu sinergiju između izvođača i njegovih obožavatelja.

Posebno emotivan trenutak bio je kada je Halid izveo baladu “Ja bez tebe ne mogu da živim,” posvećenu svim prisutnima koji su se, kao i on, sjetili dragih osoba koje više nisu među nama. Suze u očima mnogih u publici svjedočile su o snažnom emotivnom utjecaju njegove glazbe.

Osim izvrsne glazbe, koncert je bio obilježen i vrhunskom produkcijom. Svjetlosni efekti i ozvučenje bili su na najvišoj razini, pružajući publici pravi spektakl. Organizatori su se pobrinuli da sve prođe bez ikakvih problema, što je dodatno pridonijelo općem dojmu o uspješnosti događaja.

Halid Bešlić u Virovitici pokazao je da prava glazba ne poznaje vremenske granice i da legendarni izvođači poput njega uvijek mogu stvoriti magiju na pozornici. Virovitica se još jednom uvjerila u to, a Halid je još jednom dokazao zašto je jedan od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima.

www.radioportal.hr / Foto: M.Junačko

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Gradu Virovitici odobren projekt za financiranje edukativnih i sportskih aktivnosti za djecu

Gradu Virovitici odobreno je 50.000,00 eura za financiranje aktivnosti...

ROKOVO 2024. U Viroviticu dolaze Severina, Grše, Vesna Pisarović, Psihomodo pop i Gazde

Poznata su imena izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj...