Obnova vanjskih dječjih igrala u dvorištu Dječjeg vrtića Potočnica u Pitomači

Date:

Nastavlja se ulaganje Općine Pitomača u poboljšanje uvjeta za provođenje ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Obnova vanjskih dječjih igrala u dvorištu Dječjeg vrtića Potočnica u Pitomači dio je projekta ulaganja u objekt dječjeg vrtića koji se financira  iz Programa poboljšanja materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2024. godini. Općina Pitomača  je kroz spomenuti program od Središnjeg državnog ureda za Demografiju i mlade ostvarila 27.826,77 eura bespovratnih sredstava za ulaganje u objekt dječjeg vrtića s kojim sredstvima će se obnoviti vanjska igrala postavom novih fiksnih igrala sa zaštitnom antistres podlogom i sanirati asfaltna površina dvorišta Dječjeg vrtića Potočnica.

Cilj projekta „Ulaganja u objekt dječjeg vrtića“ je unaprijediti postojeći kapacitet igrališta i omogućiti raznolikost prostora za igru te doprinjeti poboljšanju sigurnosti djece u vrtiću.

Općinski načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić sklopio je Ugovor o izvođenju radova sanacije asfaltne površine s tvrtkom CESTE d.d., Kupinovac (Grad Bjelovar) u ukupnom iznosu od 22.001,88 eura s PDV-om, dok je s tvrtkom USLUGA d.o.o. za proizvodnju i trgovinu PAKRAC sklopljen Ugovor o izradi, dostavi i montaži sprava za dječje igralište u sklopu Dječjeg vrtića ,,Potočnica” u vrijednosti od 14.248,75 eura s PDV-om. Predviđeni završetak svih radova je kraj mjeseca srpnja 2024. godine.

www.pitomaca.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Gradu Virovitici odobren projekt za financiranje edukativnih i sportskih aktivnosti za djecu

Gradu Virovitici odobreno je 50.000,00 eura za financiranje aktivnosti...

ROKOVO 2024. U Viroviticu dolaze Severina, Grše, Vesna Pisarović, Psihomodo pop i Gazde

Poznata su imena izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj...