Postavljeno novo krovište na zgradi Opće medicine Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije u Virovitici

Date:

Kontinuiranim ulaganjem, „korak po korak“ u potpunosti je obnovljena zgrada Opće medicine Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije. Nakon što je europskim, županijskim te sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja, odrađena energetska obnova, a potom nabavljena i nova kotlovnica. Preostala je obnova krovišta gdje nije bilo intervencija od izgradnje zgrade prije nekoliko desetljeća.

– Kada smo radili energetsku obnovu tada nismo mogli krovište prijaviti na fondove. Prokišnjavalo je na nekoliko mjesta, pa smo ga uz sredstva našeg osnivača, Virovitičko-podravske županije, obnovili i danas je zgrada kao nova – kazao nam je ravnatelj Doma zdravlja VPŽ, dr. Ivica Fotez.

Ravnatelj Fotez i virovitičko-podravski župan Igor Andrović obišli su završene radove čija je vrijednost 73.000 eura i gdje je obnovljeno više od 910 četvornih metara krovišta.

– Po sistemu „korak po korak obnovili smo cijelu zgradu Opće medicine Virovitičko-podravske županije. To je tek djelić ulaganja Virovitičko-podravske županije u zdravstveni sustav koji djeluje na našem području. U ovoj zgradi se nalaze ordinacije obiteljske medicine, patronaže te dentalni laboratorij te smo time poboljšali uvjete za rad liječnicima i zdravstvenom osoblju, a shodno tome i zdravstvenu uslugu stanovnicima naše županije – naglasio je župan Andrović.

Kada se zbroje navedene investicije, riječ je o ulaganju od oko 300.000 eura kojom je zgrada Opće medicine u Virovitici potpuno obnovljena.

Izvor: vpz.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Vatra slavi 25. rođendan koncertom u Virovitici

Popularna hrvatska rock grupa Vatra proslavit će svoj 25....

„Pčele nas okružuju“: Povodom Svjetskog dana pčela u Virovitici će se održati dvodnevna radionica za osnovnoškolce

Povodom Svjetskog dana pčela, Tehnološko-inovacijski centar Virovitica u suorganizaciji...

Koncert duhovne glazbe Alana Hržice u Virovitici

Virovitica će u subotu ugostiti poznatog izvođača moderne duhovne...