VIDOVO 2024: Bogat program, stiže i Indira Forza.

Date:

Općina Pitomača najavljuje bogat i raznovrstan program povodom proslave Vidova 2024., koje će se održavati od 01. do 22. lipnja. Ovogodišnji Dani općine Pitomača donose brojne sportske, kulturne i zabavne događaje namijenjene svim uzrastima.

Program je započeo 1. lipnja s Klopotec Trail utrkom i Kupom za Štefinu, a isti dan održana je i 42. Izložba vina te susret folklora u Grabrovnici. Sljedećih dana očekuju nas izložbe, razne radionice i turniri, među kojima se ističu Teniski turnir i Biciklijada.

Kulminacija događanja je planirana za vikend od 14. do 16. lipnja s bogatim programom na Trgu kralja Tomislava, uključujući jutarnje mise, poljoprivredni sajam, prijenos utakmice, večer tradicijske glazbe, 31. Glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja, koncert Indire Forza, Matije Cveka te Đžentlmena.

Program će biti zaključen 22. lipnja s natjecanjem Big Cherry Open 2024. tj. turnirom u odbojci na pijesku u Velikoj Črešnjevici.

Svi posjetitelji i mještani pozvani su da sudjeluju u proslavi i uživaju u raznovrsnim događanjima koja slave tradiciju i zajedništvo općine Pitomača.

www.radioportal.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Gradu Virovitici odobren projekt za financiranje edukativnih i sportskih aktivnosti za djecu

Gradu Virovitici odobreno je 50.000,00 eura za financiranje aktivnosti...

ROKOVO 2024. U Viroviticu dolaze Severina, Grše, Vesna Pisarović, Psihomodo pop i Gazde

Poznata su imena izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj...