Započeo je postupak javne nabave za izgradnju bazena u Virovitici

Date:

Jedan od najočekivanijih projekata u našem gradu, izgradnja gradskih bazena, sve je bliže realizaciji – Grad Virovitica započeo je postupak javne nabave za Izvođenje radova na izgradnji bazensko sportsko-turističkog centra.

U utorak je objavljeno prethodno savjetovanje koje traje do 1. srpnja 2024. godine na kojem svi zainteresirani gospodarski subjekti mogu dostaviti svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom. Nakon završenog savjetovanja, odnosno idući tjedan, postupak nabave će biti objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH te Službenom listu Europske unije. Procijenjena vrijednost nabave je 6.781.667,52 € bez PDV-a odnosno 8.477.084,40 € s PDV-om. Projekt će se sufinancirati iz Integriranog teritorijalnog programa.

Izgradnja „Bazensko sportsko-turističkog centra Virovitica“, na lokaciji Matije Gupca bb, uključuje izgradnju tri bazena: rekreacijskog s više tobogana, sportskog i dječjeg s nadstrešnicom te dječjim toboganima, dok će se unutar kompleksa nalaziti tri sunčališta sa suncobranima i ležaljkama.

Nalazit će se tu, među ostalim, i ugostiteljske zgrade, prostor za najam sportske opreme i prodaju lokalnih proizvoda, dok će se okoliš oplemeniti raznim sadržajima kao što su minigolf teren, teren za odbojku na pijesku, cageball, stolni tenis, stolovi za šah i dječje igralište.

Rok izvođenja radova je 18 mjeseci.

www.virovitica.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Gradu Virovitici odobren projekt za financiranje edukativnih i sportskih aktivnosti za djecu

Gradu Virovitici odobreno je 50.000,00 eura za financiranje aktivnosti...

ROKOVO 2024. U Viroviticu dolaze Severina, Grše, Vesna Pisarović, Psihomodo pop i Gazde

Poznata su imena izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj...