Aleksandar Olujić najavio novi album.

Date:

U petak nam je gost u eteru The Room FM-a bio Aleksandar Olujić.


U nedavnom intervjuu za The Room FM, Aleksandar Olujić, poznatiji kao The Balkanizer, podijelio je svoje iskustvo o glazbenom putu koji je započeo još kao dječak. Glazbenik je priznao da je njegova profesionalna karijera krenula nakon uspjeha na natjecanju “Super Talent” 2010. godine, iako je harmoniku počeo svirati već u svojoj sedmoj godini života.

Aleksandar je također spomenuo da su mu suradnje s poznatim izvođačima dolazile spontano, posebno nakon što je stekao popularnost u natjecanju “Super Talent”. Osvrćući se na svoju prisutnost na društvenim mrežama, naglasio je kako platforma TikTok pruža izvrsnu priliku za umjetnike da se izraze i promoviraju bez vanjske pomoći. Također, istaknuo je i kako zarada od live prijenosa na TikToku može biti iznimno velika, čak i do nekoliko tisuća dolara po jednom live prijenosu.

U razgovoru za The Room FM, Aleksandar je također najavio svoj nadolazeći album koji će izbaciti pod umjetničkim imenom “The Balkanizer” a koji priprema već godinu dana. Na pitanje kojim zanimanjem bi se bavio da nije uspio u trenutnom poslu navodi da je završio tečaj za barmena te da bi se u tome slučaju bavio ugostiteljstvom.

U svom komentaru na trenutno stanje glazbene scene u Hrvatskoj izrazio je mišljenje da je scena takva da umjetnici trebaju pružiti publici ono što publika želi čuti.
Na samom kraju pohvalio je Gršeta kao jednog od rijetkih hrvatskih umjetnika koji je uspio izići iz underground glazbene scene i postići komercijalni uspjeh, zadržavajući pri tom svoju originalnu viziju i stil.

Nakon intervjua na The Room FM, Aleksandar Olujić, zaputio se prema klubu “The Room” gdje je održao energičan nastup pred brojnom publikom.

M.Pavlić / Foto: facebook.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Vatra slavi 25. rođendan koncertom u Virovitici

Popularna hrvatska rock grupa Vatra proslavit će svoj 25....

„Pčele nas okružuju“: Povodom Svjetskog dana pčela u Virovitici će se održati dvodnevna radionica za osnovnoškolce

Povodom Svjetskog dana pčela, Tehnološko-inovacijski centar Virovitica u suorganizaciji...

Koncert duhovne glazbe Alana Hržice u Virovitici

Virovitica će u subotu ugostiti poznatog izvođača moderne duhovne...