Upisi u Srednju školu Stjepana Sulimanca Pitomača

Date:

Srednja škola Stjepana Sulimanca u Pitomači najavljuje početak prijava za obrazovne programe za nadolazeću školsku godinu 2024./2025. Kao najnovija i najmodernija strukovna škola u Virovitičko-podravskoj županiji, škola nudi širok spektar zanimanja i vrhunske uvjete za učenje i praktično osposobljavanje.

Ove godine, škola upisuje sljedeća zanimanja: Farmaceutski tehničar kao novo zanimanje, agroturistički tehničar, upravni referent, poljoprivredni gospodarstvenih, mehaničar poljoprivredne mehanizacije, kuhar te konobar.

Posebno se ističe novi program farmaceutskog tehničara, koji će od sljedeće školske godine pružiti učenicima priliku da steknu obrazovanje u području farmacije, čime će biti pripremljeni za rad u jednom od najbrže rastućih sektora.

Škola se ponosi vrhunskom opremljenošću koja uključuje najmoderniju informatičku opremu
praktikume za kuhare i ugostitelje te naprednu poljoprivrednu mehanizaciju.
Programi su osmišljeni tako da učenike osposobljavaju za direktan ulazak na tržište rada, pripremajući ih za specifične zahtjeve njihovih odabranih zanimanja.

Osim toga, radi se isključivo u jednoj smjeni, omogućujući učenicima optimalne uvjete za učenje i razvoj.


Škola aktivno sudjeluje i u raznim međunarodnim i domaćim projektima kao što su: Erasmus+ projekti, RCK Panonika, Projekt “Caring”
Kroz ove projekte, učenici imaju priliku sudjelovati u razmjenama, usvajati nove vještine i proširivati svoja znanja u međunarodnom okruženju.

Nova Autobusna Linija

Od jeseni, Virovitičko-podravska županija uvodi novu autobusnu liniju bez presjedanja u Virovitici. Ova linija omogućit će učenicima iz Gradine, Bačevca, Lukača i Turanovca direktnu povezanost s Pitomačom i srednjom školom, čime će putovanje biti brže i udobnije.

Za više informacija, posjetite web stranicu škole.

www.radioportal.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Gradu Virovitici odobren projekt za financiranje edukativnih i sportskih aktivnosti za djecu

Gradu Virovitici odobreno je 50.000,00 eura za financiranje aktivnosti...

ROKOVO 2024. U Viroviticu dolaze Severina, Grše, Vesna Pisarović, Psihomodo pop i Gazde

Poznata su imena izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj...