Županijska Javna priznanja dobit će: Gradska knjižnica i čitaonica VTC, IIC Intelligent Industrial Concepts, Aleksandar Včev, Veronika Vilk, Eva Gal, Ivona Andrašić Presečan, Ksenija Vujanović – Juras, Ivano Bocor, Ranko Carević, te DVD-i Pitomača i Špišić Bukovica

Date:

Na sjednici Županijske skupštine, donesena je odluka o dodjeli javnih priznanja Virovitičko-podravske županije. Godišnju nagradu za izniman doprinos razvoju knjižničarske djelatnosti dobit će Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica. Istu nagradu za iznimne rezultate ostvarene u gospodarstvu dobit će IIC Intelligent Industrial Concepts iz Slatine. Godišnja nagrada za izniman doprinos ustroju i djelovanju sveučilišnog preddiplomskog studija fizioterapije u Orahovici ide na adresu Aleksandra Včeva, a za iznimne sportske rezultate, Veroniki Vilk i Evi Gal. Osim toga, godišnje nagrade za razvoj poljoprivrede idu u ruke Ivoni Andrašić Presečan, te DVD-u Pitomača za razvoj vatrogastva i 130 godina postojanja.

Osim toga, Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, donio je Odluku o dodjeli Povelja zahvalnosti Virovitičko-podravske županije. Povelje zahvalnosti dodijelit će se – Kseniji Vujanović – Juras, Ivanu Bocoru, Ranku Careviću, dok će se Povelja humanosti uručiti DVD-u Špišić Bukovica. Javna priznanja i Povelje zahvalnosti odnosno humanosti, dodijelit će se povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

www.vpz.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Share post:

Pretplatite se!

spot_imgspot_img

Aktualno

Čitajte...
Čitajte

Gradu Virovitici odobren projekt za financiranje edukativnih i sportskih aktivnosti za djecu

Gradu Virovitici odobreno je 50.000,00 eura za financiranje aktivnosti...

ROKOVO 2024. U Viroviticu dolaze Severina, Grše, Vesna Pisarović, Psihomodo pop i Gazde

Poznata su imena izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj...